Stäng

Jul och adventsbelysning

Sortering:
Ljusstake Trix Svart
KAMPANJ
Pagod Ljusstake vit
KAMPANJ
Pagod Ljusstake beige
KAMPANJ
Rigel stjärna silver 40cm
KAMPANJ
Rigel stjärna champagne 40cm
KAMPANJ
Rigel stjärna röd 40cm
KAMPANJ
Mary stjärna natur 46cm
KAMPANJ
Mary stjärna natur 66cm
KAMPANJ
Freja stjärna 50cm svart
KAMPANJ
Lotus stjärna 44cm vit
KAMPANJ
Marta stjärna 60cm brun
KAMPANJ
Nova batterifigur vit
KAMPANJ
Nova batterifigur grå
KAMPANJ
Nova batterifigur rosa
KAMPANJ
1 2 3 ... 9 

Årets mörkaste, kallaste och ruggigaste tid symboliseras oftast ändå med ljus, värme och gemenskap. Konstigt eller hur? Vi på A-ljus är övertygad att det har med alla juleljus och adventsbelysning att göra. Vem älskar inte glittrande ljusslingor, stämningsfulla adventsljusstakar och stilfulla julstjärnor.

Vi laddar upp redan i september

På A-ljus hittar ni julbelysning med start sista veckan i september och ända fram till jul. Vi har ljusstakar i olika material och form. Traditionella 5-armade och 7-armade och moderna, okonventionella med rak och stilren design. Ni hittar även hängande stjärnor i olika material. Mässing, koppar, papper och ståltråd. Har du svårt att få din adventsstjärna att hänga rakt i fönstret? Vi har lösningen genom den supersmarta Twister från Markslöjd som du enkelt sätter på sladden och vips så är problemet löst. Vi har även hängande kransar med små LED, kulor med belysning som går på batteri.

Ljusslingor så klart, och inte bara till jul!

A-ljus har alltid haft en stor sortering av ljusslingor för alla typer av ljussättningar på hus, i träd och buskar och på julgranar. Ni hittar den populära Dew drop-slingan med små LED-lampor fastlödda på ståltråd. Dew drop slingan finns med transformator, batterier och i olika längder. Det finns även julgransbelysning som man sätter i toppen på granen och sen låta smala slingor hänga ner efter granen.  Vi jobbar med leverantörer som  Star trading, Konstsmide, Markslöjd.


Mobil vy | Byt till Standardvy

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
499 kr kvar till fri frakt
Till kassan
30 dagars öppet köp!
Snabb leverans
Fri frakt över 499 SEK