Stäng

Elmaterial och elinstallation

Här hittar du elmaterial både för att reparera och fräscha till din lampa med ny lamphållare, sladd och stickpropp, smarta takkoppar för att dölja missprydande takuttag som både är snygga och praktiska att jobba med. Vi har stickproppar och lampproppar både för jordade och ojordade uttag så var försiktig så att du inte väljer fel. Vi har även textilkabel som du kan köpa på metervara i olika fina färger.

Vi har även ett brett sortiment av installationsmaterial såsom uttag, strömbrytare och dimmers. Vi jobbar både med Schneider Electric och deras fina Exxact-serie som vi för i både vitt, metallic och antracit. Vi har även ett lite enklare lågprissortiment från Amiga som har basprodukter till bra priser. Du hittar även installationskabel som du kan beställa på metervara här hos oss.

Tänk på att du inte själv får utföra fasta installationer utan måste anlita en behörig elektriker som gör jobbet åt dig på ett säkert sätt. Under fliken "Tips & Trix" här på a-ljus.se försöker Calle bena ut vad det är som du får göra själv och vad du måste ta hjälp med. Klicka här om du vill påminna dig! 


Mobil vy | Byt till Standardvy

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
499 kr kvar till fri frakt
Till kassan
30 dagars öppet köp!
Snabb leverans
Fri frakt över 499 SEK