Stäng

Golvlampor

Sortering:
1 2 3 

En golvlampa kan vara både mångsidig och praktisk och tillföra så mycket, både ljusmässigt och designmässigt, till ett rum.

Praktiskt hjälpmedel

Vill du kunna sitta och handarbeta eller läsa i soffan eller fåtöljen är golvlampan ovärderlig. En sådan golvlampa ska vara lagom hög och ställbar så att ljuset faller precis dit du vill ha det. Självklart ska den vara bestyckad med LED så att inte det blir så mycket strålvärme i från den. Vi har en stor sortering av läsgolvlampor som fyller dessa krav med råge. Fundera över färg, form, om du tycker att dimmer är ett krav och vilken styrka du tror att du behöver på ljuskällan. Tveka inte att höra av dig till oss om du har svårt att välja. En bra läsgolvlampa ska helst kunna placeras så att ljuset faller ner i boken lite snett bakifrån för att inte blända. Därför kan höjden vara viktig för att den ska passa till dina möbler.

Golvlampan blir en möbel

Ibland ska golvlampan bara vara ett smycke eller kanske lysa upp ett mörkt hörn i vardagsrummet och då är det viktigt att den ger ett trivsamt varmt ljus gärna silat genom vackra tygskärmar. Vi har en storsortering av fina svensktillverkade golvlampor med olika antal armar för just sådana fall. Här säljs ibland golvlampsfoten separat från skärmarna för att du ska kunna kombinera ihop just din unika golvlampa. Var gärna uppmärksam på detta.

Uplights

Under 90-talet slog golv-uplights ner som en inredningsbomb i svenska hem och många sådana står fortfarande kvar just för att de kan vara ganska praktiska. Förmodligen börjar de vara slitna och omoderna med sina halogenrör. Vi har moderna uplights med LED för er som vill byta ut er gamla trotjänare. De flesta golvlampor kommer omonterade i små platta paket. Oroas inte över detta då de brukar vara lätta att sätta ihop. Vill du få en färdigmonterad golvlampa så ska du välja någon av Belids eller AH-belysnings svensktillverkade golvlampor. Dessa kommer monterade och klara för bruk.


Mobil vy | Byt till Standardvy

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
499 kr kvar till fri frakt
Till kassan
30 dagars öppet köp!
Snabb leverans
Fri frakt över 499 SEK