Stäng

Ljusstakar och adventljusstakar

Sortering:
Raw Candle XL 4-L Råmässing/Svart 36cm
KAMPANJ
1 2 

Jag vet nog inte någon produkt i vårt sortiment som väcker så många känslor och minnen som adventsljusstaken. Många går i arv och hänger med oss hela livet. Det får inte minst vår klippa och kollega Calle erfara varje år när han med skicklig och himmelskt tålamod skrämmer liv i alla möjliga varianter av gamla ljusstakar som vägrar att lysa. Han misslyckas väldigt sällan. Men det är ju också roligt att förnya sig så klart och skapa nya traditioner.

Vårt sortiment av adventsljusstakar

Vi har ett brett sortiment av adventsljusstakar. Vissa i traditionell form och andra mer moderna. Utan tvekan är vita och röda ljusstakar mest populära och därför dominerar dessa färger i sortimentet. Mässing och krom är också klassiska material där speciellt mässing andas jul. Vi har haft Konstsmides klassiska mässingsljusstake 33-2050-810TR i vårt sortiment sen Greta grundade butiken i början på 80-talet. Den är fortfarande lika vacker.   Kolla gärna in måtten på ljusstakarna och mäta så att den passar bra i storlek till just ditt fönster.

LED eller glödljus i din ljusstake?

Uppmärksamma också att vissa ljusstakar levereras med vanliga glödlampor och vissa med LED. Varför kan man fråga sig? Varför har inte LED-ljuskällan övertagit all plats i våra adventsljusstakar? Enkelt på grund av att glödlampan fortfarande anses absolut vackrast. Fråga oss gärna om vilken glödlampa eller LED som passar just din ljusstake om du behöver reservlampor eller vill konvertera en gammal till LED. Räkna först hur många ljus din ljusstake har, om den har vanlig stickpropp eller transformator och om du har LED eller inte. Det kan vara svårt att se med blotta ögat men står ofta på metallsockel om du skruvar ur en lampa. Sätter man in fel sorts ljuskälla i en ljusstake blir det inte bra….


Mobil vy | Byt till Standardvy

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
499 kr kvar till fri frakt
Till kassan
30 dagars öppet köp!
Snabb leverans
Fri frakt över 499 SEK