Stäng

Trender inom belysning!

De senaste trenderna inom
belysning! | A-Ljus

Här presenterar våra experter på A-ljus det trendigaste och senaste inom belysning och ljussättning. Få inspiration om hur du kan skapa mysig och bra belysning i ditt hem.

 

 

Fortfarande så är det mycket klarglas och nakna ljuskällor som gäller. Som tur är så har den s.k. filament-LED-ljuskällan blivit så vacker och dessutom dimbar vilket gör att detta mode faktiskt kan leva kvar nu när det inte längre finns dekorativa glödlampor med någon högre effekt att tala om. Senare under året kommer dessa ljuskällor även att komma med en trestegs-dimringsfunktion vilken gör det möjligt att genom att tända och släcka lampan med en vanlig brytare få tre olika ljusstyrkor utan att behöva installera dimmer. Det här kommer att bli toppen i bordlampor och i julbelysning till exempel.

 

Den svenska producenten och leverantören Belid har gett oss en ny färg att lägga på minnet. Nämligen silveroxid! Nu har Belid tagit fram den vackra serien Anemon i den här nya trendiga färgen som är en matt ljusgrå ton med skimmer. Mycket snyggt!

 

PR Home har också presenterat en ny grå färg i kombination med oxiderad mässing som känns i tiden och som vi inte har sett tidigare.

 

När det gäller julen så småningom kunde vi konstatera att den s.k. "dew drop" ljusslingan fortfarande är mycket het och att samtliga leverantöret utökat sortimentet av dessa och att man nu dessutom kan hitta denna slinga för utomhusbruk. När det gäller julbelysning ber jag att få återkomma till längre fram då årets sortiment presenteras.

Mobil vy | Byt till Standardvy

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
499 kr kvar till fri frakt
Till kassan
30 dagars öppet köp!
Snabb leverans
Fri frakt över 499 SEK